Ny medarbeider

KarolineKristiansen

Karoline er utdannet tekstforfatter fra Westerdals og macdesigner fra IGM. Hun har jobbet som både journalist, tekstforfatter og kommunikasjonsrådgiver.

Karoline kan  Photoshop, InDesign, Illustrator og archicad. Hun skal være deltakter i Halden Arkitektkontors prosjekter men har ikke tenkt til å begrense seg. Hun har både lyst og muligheten til å jobbe sammen med alle slags firmaer og folk.

 

 

Tekst

Karoline elsker å fortelle historier, og byr på tekstarbeid innenfor de aller fleste sjangre. Bortsett fra haiku. Da må du spørre noen andre. Men er det en informativ, salgsutløsende, redaksjonell eller litt mer skjønnlitterær tekst du er ute etter har du kommet riktig. Karoline kan levere innhold til trykksaker, nett, sosiale medier, pressemeldinger og annet.

Karoline kan også hjelpe deg med å forbedre din egen tekst. Har du en rapport, informasjon eller presentasjon du vil sørge for at når fram til publikum? Karoline har mye erfaring med å ”oversette” og spisse fagtekster, slik at det blir en litt mer engasjerende tekst alle kan forstå.

Design

Karoline kan både levere innholdet til trykksaken din, og selve trykksaken. Hvis du ønsker seg et prospekt, en brosjyre, plakat, en litt mer inspirerende rapport eller noe helt annet kan Karoline hjelpe deg med det.

Kommunikasjonsrådgivning

Er du ikke helt sikker på hva du skal si? Eller til hvem? Eller i hvilken kanal? Karoline har erfaring som rådgiver og kan hjelpe deg å planlegge og gjennomføre helhetlige kommunikasjonstiltak. Karoline er vant til å lede prosjekter med mange ulike aktører med helt forskjellige profesjoner.